Mr. Ellen Standhardt-Jonkers

Ellen Standhardt-Jonkers is in 1987 afgestudeerd aan de universiteit van Utrecht met als afstudeerrichting privaatrecht. In 1988 is zij als advocaat beëdigd in Utrecht en sindsdien verbonden aan ons kantoor; sinds 1998 als partner.

Ellen Standhardt-Jonkers is gespecialiseerd in arbeidsrecht en personen- en familierecht.
Daarnaast verricht zij veel werkzaamheden voor het midden- en kleinbedrijf.

Binnen het arbeidsrecht treedt zij zowel op voor werkgevers als voor werknemers. Zij behandelt zaken die betrekking hebben op individuele ontslagen, arbeidsconflicten, ziekte en arbeidsongeschiktheid.
In het personen- en familierecht verleent zij gedegen juridische bijstand en advies bij echtscheidingen, gezag- en omgangsregelingen over minderjarige kinderen, het afwikkelen van de huwelijksvoorwaarden en het verdelen van huwelijksgoederengemeenschappen.

Ellen is, naast een ervaren procesadvocaat, ook geregistreerd MfN-mediator.

Ellen heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

  • Familierecht
  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lid van:
Vereniging voor Arbeidsrecht
Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht
Mediatorsfederatie Nederland (MfN)

Email: standhardt@lanenstandhardt.nl

Overige advocaten
Mr. Jane Kramer, advocaat en mediator →
Mr. Jaap Obbink, advocaat →