Wie zijn wij

Lanen & Standhardt

Wij hebben allen meer dan 20 jaar ervaring in de advocatuur. Wij verlenen rechtsbijstand aan het groot-, midden- en kleinbedrijf, aan instellingen en particulieren.
Onze werkwijze laat zich omschrijven als doordacht, met kennis van zaken, daadkrachtig en transparant. Waar het kan informeel en altijd betrokken.

 

Wij staan u graag bij in gerechtelijke procedures, maar veelal is het beter om te proberen procedures te vermijden. U kunt gebaat zijn bij het bereiken van een schikking , al dan niet middels mediation. Nog beter is het om geschillen te voorkomen. Daar helpen wij u graag bij.

 


Het kantoor richt zich met name op de volgende rechtsgebieden

– Arbeidsrecht →
– Personen en familierecht →
– Bestuursrecht →
– Contracten- en aansprakelijkheidsrecht →
– Gezondheidsrecht →
– Mediation →

Heeft u een vraag of zou u een kort oriënterend gesprek willen hebben om vast te stellen wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op door te bellen 030 – 251 25 81 of een email → te sturen.

Ons kantoor is aangesloten bij Eurojuris → , het grootste samenwerkingsverband van advocatenkantoren binnen Europa. Daardoor hebben wij directe toegang tot een groot aantal buitenlandse kantoren met hun specifieke locale kennis. Een voordeel bij zaken die in het buitenland spelen.