Wilhelminapark 19 3581 ND Utrecht

Mr. Ellen Standhardt-Jonkers

Ellen Standhardt-Jonkers is sinds 1988 werkzaam als advocaat. Zij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en personen- en familierecht.
In beide rechtsgebieden kunnen conflicten ingrijpende gevolgen hebben voor de cliënt. Dan is het fijn als een ervaren advocaat meedenkt, naar oplossingen zoekt en goed procedeert, mocht een procedure nodig zijn.

Binnen het arbeidsrecht treedt Ellen zowel op voor werkgevers als voor werknemers. Zo kent zij de invalshoeken en belangen van beide kanten. Zij behandelt zaken die betrekking hebben op individuele ontslagen, arbeidsconflicten, ziekte en arbeidsongeschiktheid.

In het personen- en familierecht verleent zij gedegen juridische bijstand bij echtscheidingen, geschillen over gezag, verhuizen, zorgregelingen, alimentatie, het afwikkelen van de huwelijksvoorwaarden en het verdelen van huwelijksgoederengemeenschappen. Zij is een ervaren procesadvocaat.

Ellen is naast advocaat ook geregistreerd MfN-mediator, zowel in het personen- en familierecht als in arbeidsrecht. Zij is secretaris van de Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten (NVVMA).

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten staat zij op de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:
– Personen- en familierecht
– Arbeidsrecht
Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Ellen is lid van de volgende (specialisatie)verenigingen:
– Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht
– Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Midden Nederland (VAANM)
– Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA)
– Mediators federatie Nederland (MfN)
– Nederlandse Vereniging Voor Mediation Advocaten(NVVMA)

Email: standhardt@lanenstandhardt.nl
KvK 30260150 (Mr. P.A.W. Standhardt-Jonkers)