Wilhelminapark 19 3581 ND Utrecht

Mr. Jane Kramer

Na haar afstuderen in 1985 aan de Universiteit van Utrecht, is Jane inmiddels ruim 35 jaar werkzaam in de arbeidsrechtelijke praktijk.
Het bijstaan van werkgevers en werknemers, doet zij met maar één doel voor ogen; het belang van haar cliënt, waarbij zij de leiding neemt, bereikbaar, informeel en realistisch wil vormgeven aan een zo goed en snel mogelijk resultaat voor haar cliënt. Als het kan buiten de Rechter om, maar als het moet door te procederen.
Zij is gespecialiseerd in ontslagzaken, reorganisaties en CAO recht. Zij heeft lange tijd CAO-onderhandelingen gevoerd voor 35.000 werknemers in de eerstelijns gezondheidszorg.
Daarnaast heeft zij zitting in geschillencommissies en wordt zij gevraagd als bindend adviseur. Deze rol past haar goed omdat zij naast advocaat ook een ervaren mediator is.
Sinds 2000 is Jane MfN Register mediator op het terrein van het arbeids- en ontslagrecht, en in samenwerkingsconflicten en kwesties die verband houden met (re-integratie bij ) arbeidsongeschiktheid.
In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten heeft Jane de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
  • Arbeidsrecht
  • Arbeidsmediation

Lid van:
– Vereniging arbeidsrecht advocaten Nederland (VAAN)
– Vereniging ArbeidsrechtAdvocaten Midden Nederland (VAANM)
– Vereniging voor Arbeidsrecht
– Nederlandse vereniging voor Mediation Advocaten (NVVMA)
– Mediators federatie Nederland (MfN)
– The Lime Tree Mediation Netwerk

Email: kramer@lanenstandhardt.nl
KvK 30276343 (mr. J. Kramer advocaat & NMI register mediator)